Info

Påloggingsfunksjonen til nettsiden er fjernet, grunnet ombygging til å vere en ren infoside om organisasjonen.

Dokumenter

Støttespillere

  

RapidSSL SEAL 90x50

Levangermartna´n 2019

UNADJUSTEDNONRAW thumb 143b

 

Fredag 2. august 2019 hadde politiet, brann og redning og ambulansetjenesten på Innherred stand på Levangermartna´n. RS Levanger var også på plass. Dette har blitt en årlig tilstelling, der både barn og voksne får anledning til å se på biler og utstyr til de ulike utrykningsetatene. Mange var innom standen denne dagen. Det var hyggelig for utrykningsetatene å kunne vise frem noe av utstyret som blir brukt i jobben de utfører, og ikke minst trivelig å snakke med så mange nysgjerrige barn og voksne. Det ble en strålende dag på Levangermartnan.

 

Les mer: Levangermartna´n 2019

UF-Søndre Innherred på Levanger martna’n

uf-søndre innherred

 

Fredag 3. august 2018, var UF-Søndre Innherred representer på Levanger martna’n. Det stilte personell både fra politiet, brann og ambulanse. Dette var stor stas for både barn og foreldre, og ikke minst for representantene fra utrykningsetatene.

 

PLIVO trening i Ørsta

plivo080316 5

Tysdag 8. mars 2016 gjennomførte utrykningsetatane i Ørsta PLIVO kurs. PLIVO er ei felles prosedyre for nødetatane ved pågåande vald. Det samme kurset vart halde i Volda i forrige veke for naudetatane i Volda. Liknande case vart trent som i forrige veke, og dei samme instruktørane var innvolvert. Fire gjennomgangar vart gjennomført slik at alt mannskap fekk trening i prosedyra. Det var to scenario som vart trent på. Eit der ein gjerningsmann med kniv hadde skadd fleire personar i ei byggning, og eit der gjerningsmann brukte skytevåpen. 

Les mer: PLIVO trening i Ørsta

UF Gjøvik/Toten med Jubileum

UF-Gjøvik/Toten feiret i år 20 års jubileum, og i den forbindelse arrangerte de jubileumsfest 8. juni 2018. UF-Norge var invitert til anledningen, og ble representert av Tom Løvskogen.

Omtrent 100 personer fra de tre nødetatene hadde stilt på markeringen, som fant sted på Heim Gastropub i Gjøvik sentrum. Her ble det servert to-retters middag, og Jolly Beggarmen-duo underholdt med irsk folkemusikk. Øystein fra Politiet var konferansier for kvelden, noe som han utførte på en fremragende måte.

Les mer: UF Gjøvik/Toten med Jubileum

PLIVO øving i Volda

IMG 7266

 1. mars 2016 vart det gjennomført tverrfagleg PLIVO kurs i Volda. PLIVO er ei nasjonal prosedyre for nødetatane sin samvirke ved pågåande livstruande vald. PLIVO er utvikla i samarbeid mellom politiet, brann- og redningstjenesta og helsetjenesta, og skal danne grunnlag for ein bedre nasjonal beredskap for å håndtere hendelsar der det utøvast livstruande vald mot fleire personer.

Det var fagavdelinga til Ambulansetjenesta Helse Møre og Romsdal HF, som tok initativet til PLIVO-kurset, men vart gjennomført med instruktørar frå politi og ambulanse. Stian Meek, Frode Digernes og Roar Gjerde var instruktørar. Ca. 35 personar var påmeldt på kurset som gjekk i Volda. Dette var det første PLIVO-kurset i vår region.

Les mer: PLIVO øving i Volda

UF-koppen på tur ut i UF-Norge

Landsstyret i UF-Norge har kjøpt inn UF-NORGE kopper med LOGO, og de første eksklusive eksemplarer er nå på tur ut i UF-NORGE!

UF-Norge var representert på årsmøtet til UF-Søndre Innherred med base i trehusbyen Levanger i Nord-Trøndelag, 29.3.16.

På bildet sees leder i UF-Søndre Innherred - Terje Rennan, BRANN, som sammen med styremedlem Lorents Gåsvær, BRANN, høytidelig mottar hver sin UF-NORGE kopp av kasserer i UF-Norge, Per Henrik Bykvist, POLITI.

 

UF-Søndre Innherred er aktive med vår- og høstmøter, og har faktisk 20-års jubileum om 2 år.

UF-Søndre Innherred deltar med BRANN, AMBULANSE og POLITI på sommerarrangement i Levanger i forbindelse med Levanger-martnan i juli / august hvert år. Dette er meget populært; spesielt når UF i tillegg gir barn og voksne gratis vaffel, saft og kaffe.

Les mer: UF-koppen på tur ut i UF-Norge

UF-Gjøvik&Toten med innspill om midtdeler på E6 Biri-Vingrom

UF - Gjøvik & Toten har sammen med UF - Ringsaker kommet med et innspill til Statens vegvesen vedrørende midtdeler på E& Biri-Vingrom. Vi ønsket å komme med et innspill fra den operative hverdagen og kaste litt lys på hvordan prosjektet oppleves for oss, på godt og vondt. Her kan du lese både ROS-analysen for prosjektet og brevet UF - Gjøvik & Toten / Ringsaker har sendt til Statens vegvesen. 

 

Les brevet her

Les ROS-analysen her

Besøk nettsiden til UF-Gjøvik&Toten