Info

Påloggingsfunksjonen til nettsiden er fjernet, grunnet ombygging til å vere en ren infoside om organisasjonen.

Dokumenter

Støttespillere

  

RapidSSL SEAL 90x50

UF Gjøvik/Toten med Jubileum

UF-Gjøvik/Toten feiret i år 20 års jubileum, og i den forbindelse arrangerte de jubileumsfest 8. juni 2018. UF-Norge var invitert til anledningen, og ble representert av Tom Løvskogen.

Omtrent 100 personer fra de tre nødetatene hadde stilt på markeringen, som fant sted på Heim Gastropub i Gjøvik sentrum. Her ble det servert to-retters middag, og Jolly Beggarmen-duo underholdt med irsk folkemusikk. Øystein fra Politiet var konferansier for kvelden, noe som han utførte på en fremragende måte.

Tom Løvskogen hadde ett innlegg der han tok for seg historien til UF-Norge fra starten i 1978 hvor utvalget ble opprettet i Oslo. Den første saken de jobbet med dreide seg om blålys og sirene. Dette var ett tema rettet mot myndighetene, der de vant frem, slik at de tidligere "saftblanderne" ble byttet ut med blitzstrober, og en mer tydelig sirene og horn. Løvskogen tok også for seg Lasse Hermansen sin signingsferd, som dannet alle lokallagene som fortsatt mange steder er det eneste samlingspunktet for nødetater utenom oppdragene. Dette er fortsatt den eneste felles arenaen de har på Gjøvik også, som er en av flere steder i Norge som fortsatt ikke er satt opp med operativt lederforum(OLF). Løvskogen snakket til slutt om viktigheten av å kjenne hverandre litt utenom jobb relaterte oppdrag, noe som vi vet betyr mye når vi er sammen på skarpe oppdrag. Noe denne samlingen ble ett godt bidrag til.

Arrangemanget vart vellykket gjennomført, og det virka som at alle deltakerene satte pris på jubileumsfesten som ble arrangert.

UF-Norge støttet arrangemanget økonomisk.

    IMG 9633  IMG 9634  IMG 9638